Borussia Dortmund'dan 'Beşiktaş Maçı' Açıklaması

7 Aralık Salı günü oynanacak Borussia Dortmund-Beşiktaş maçı öncesi Alman ekibinden seyirci açıklaması geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, C Grubu son maçında Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek.

7 Aralık Salı günü oynanacak Borussia Dortmund-Beşiktaş maçı öncesi Alman ekibinden seyirci açıklaması geldi.

Yapılan açıklamada; Pandemi kuralları nedeniyle stadyuma en fazla 15 bin taraftar alınabileceği ifade edildi.

DİĞER MAÇLARIN DURUMU DA BELİRSİZ

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Bayern Münih - Barcelona maçının seyircisiz oynanması gündeme geldi. Öncelikle Dortmund deplasmanına gidecek Bavyera ekibinde bu maçın ardından Allianz Arena'da 8 Aralık Çarşamba akşamı oynanacak Barcelona maçının boş tribünler önünde oynanabileceği belirtiliyor. Bavyera yerel idaresinin merkezi hükümetten bağımsız, vakaların yoğun olduğu bölge için aldığı kararın bu yönde olduğu ifade ediliyor.

Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda sahasında evinde oynayacağı Young Boys maçının ise yerinin değiştirilmesi gündemde.

Omicron varyantı nedeniyle getirilen sınırlamaların, İsviçre ekibinin İngiltere'ye seyahatine çıkaracağı engeller nedeniyle mücadelenin tarafsız bir sahaya alınması ya da ertelenmesinin düşünüldüğü bildiriliyor. Hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi maçları için ülkeye gelecek deplasman seyircilerinin de durumdan etkileneceğine dikkat çekiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI