Bu kadar Galatasaray olmaz!

Başkan Fikret Orman'dan Abdullah Avcı'nın yardımcılarına veto

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşma sağladı. Ancak Abdullah Avcı konusundaki en büyük sıkıntı Galatasaray... Başakşehir’de neredeyse tamamı Galatasaray’da oynamış veya yetişmiş antrenörlerle çalışan Abdullah Avcı’ya Başkan Fikret Orman'ın, ''takıma bu kadar Galatasaraylı doldurmam” dediği bildirildi.

Abdullah Avcı’nın Başakşehir’deki yardımcılarından Saidou ve Orhan Ak Galatasaray’da oynadı. Diğer yardımcısı Serdar Kesçi ise Galatasaray alt yapısından yetişti. Avcı’nın, Başakşehir’den sadece yardımcısı Recep Uçar’la geleceği de gelen bilgiler arasında.

ABDULLAH AVCI EN YAKINDAN BURAK YILMAZ’I TANIYOR

Bu arada Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta en yakından tanıdığı isim Burak Yılmaz… milli takımı çalıştırdığı dönemde Avcı, Burak’a 13 milli maçta görev verdi. Burak da bu maçlarda 6 golle karşılık verdi. Avcı, milli takımda Caner’e, Gökhan Gönül’e ve Mustafa Pektemek’e ise 7 maçta şans tanıdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI