Bu yönetim kabak tadı verdi!

Geçen seneki kadrodan güzel bir temizlik yapıldı ama kim bu aklı verdiyse , İngiltere Premier Ligi'nde yer bulamayan oyuncuları Beşiktaş'a topladılar. Böyle saçma sapan bir yönetim tarzı olamaz!.. Kartalhaber yazarı Murat Topçu yazdı...

Nedir bu Beşiktaş taraftarının çektiği çile! Sergen Yalçın yönetiminde Türkiye ligindeki Şampiyonluk ve kupa zaferlerinden sonra, Şampiyonlar ligi'nde yaşanan hezimetin ardından, maalesef Sergen hoca, Türkiye'de iş yapar ama Avrupa'da başarısız olmuştur. Tabii bu hezimetin ardından Sergen Yalçın görevi bırakmak zorunda kaldı. Sonrası malum... Üst üste yapılan hatalar sonucu bu sezon da Beşiktaşlılara hüsran düştü. Ama kardeşim; bu kadar da hata yapılmaz ki! 

Geçen seneki kadrodan güzel bir temizlik yapıldı ama kim bu aklı verdiyse , İngiltere Premier Ligi'nde yer bulamayan oyuncuları Beşiktaş'a topladılar.  Böyle saçma sapan bir yönetim tarzı olamaz! Premier Lig takımları, kendi liginde oynamayan oyuncuları transfer  ediyor mu? Ülkelerinin milli takımında oynayan, yaşı genç ve de direkt takımın değişmez oyuncularını alıyorlar. Bizim kulüpelemiz de gidip oynayamayanları topluyor. "Yuh" diyorum! 

Mario Gomez, Almanya Milli takımında oynayan bir oyuncuydu. İtalya'ya transfer oldu. Uyum sağlayamadı. Ama adam zaten oynuyordu ve sadece formsuzdu. Beşiktaş'a geldi, Türkiye Süper Ligi gol kralı oldu. Bu durum aynı mı? Hala yaşı 40 olan Atiba ile oynamak kimin fikri? Şenol Hoca'yı severim. kariyerine  saygım var ama beni bu konuda hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. 

Geçen yaz, sevgili Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye yazdım... "Sayın başkan transferde hata yapma" dedim... "3 oyuncu al rahat maç seyret" diye...  ONYEKURU, BOUPENZA ; SÖRLOTH... Ama nerdeee! Bir sürü çöp oyuncu transfer edildi. Bu sezon da Ankaragücü'ne Türkiye kupasında elendik.  Şampiyonlukta da 10 puan gerideyiz bu kadar hatada normal sonuç! Şu acemi Hocayı getirdiler o günlerden bugünler belliydi. Ismael; bir takımda en uzun çalıştırdığı 11 ay çalışmış! Türkiye ligini tanımıyor, ülkenin şartlarını bilmiyor.  Kendisi daha teknik direktör olamamış! Madem hata yaptınız, yeni sezonda devam ettiniz, bari puan farkı açılmadan gönderseydiniz. İllaki şampiyonluk mu gitmeliydi? 

Başka facia WEGHORST konusu... Hollandalı golcü 2 günde gitti. Ben de olsam bir gün kalmam böyle kalitesiz ve de seviyesiz ligde! Ona hiç kızmıyorum. Geçen sene giden RIDVAN'A VE EMİRHAN'a da kızmıyorum.  Avrupa'da hiç bir hedefi olmayan annemizin liginde de dış güçler elini çektiğinde veya SİYASAL OTORİTE desteklediğinde şampiyon olabilen bir ligde ben de durmak istemezdim. Peki hani nerde ABUBAKAR?

WEGHORST iki günde gidiyor , ama ABUBAKAR gelemiyor. Bu taraftar; 40 yaşındaki ATİBA'yı izlemek zorunda mı? Keşke şu Rus milyarder Roman Abramoviç takımı satın alsaydı da; çilemiz dolsaydı! Chelsea'yi aldı, dünya markası yaptı. 

Bu kadar iş bilmezlik olmak nasıl bir iştir? ANKARAGÜCÜ kupa maçında da ATİBA yine takımı yaktı , Şenol Hoca Berkay'ın suçu ne? Berkay; genç ve  dinamik... Sen takımın başına geldiğinde ben övgüler yağdırmıştım ama sen de beni hayal kırıklığına uğrattın;  yazıklar olsun! 

ATİBA ile oynadığın için, bana göre şampiyonluk da gitti, Türkiye Kupası da gitti! "Geçen sezon ligil 6. bitiririz" dedim, aynen öyle oldu. Bu sene de 4. veya 5. bitiririz. 

Geçmiş olsun bize!  Abramoviç lazım. Bastıracak parayı bize dünyanın en kaliteli oyuncularını seyrettirecek veya Avrupa'da bir kupa kazandıracak kim gelirse gelsin artık yönetime.

Bu camia akıllı olmalı ve de birleşmeli... Bu kadar borçla kimse hiç bir şey yapamaz tek çare Abramoviç gibi  bir işadamının kulübü satın alması...  Borçlar sıfırlanır ve kulübümüz Chelsea gibi Real Madrid gibi bir Dünya Kulübü olur. Endüstriyel futbol çağında para konuşuyor. Parayı veren düdüğü çalıyor.  Tek çare bu maalesef! Diyelim ki Ahmet Başkan görevi bıraktı başka bir başkan geldi: sorunlar çözülecek mi? Asla çözülmeyecek! 

Büyük Beşiktaş camiası birleşip bu sorunu kökten çözmelidir... Başka çare yok 

Murat Topçu 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI