Burak Yılmaz açıklaması; ''Zamanımız var!''

Lecce, Burak Yılmaz'dan vazgeçmiyor.

Bu sezon yeniden Serie A'da mücadele edecek olan Lecce, Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz'dan bir türlü vazgeçmiyor. İtalyan kulübünün sportif direktörü Mauro Meluso'dan milli golcünün transferiyle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Bu sezon yeniden Serie A'da mücadele edecek olan Lecce, Beşiktaş'ın yıldız ismi Burak Yılmaz'dan bir türlü vazgeçmiyor. Başkan Fikret Orman'ın gelecek sezon da takımda kalacağını duyurduğu 34 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgili İtalyan kulübünün sportif direktörü Mauro Meluso'dan bir açıklama daha geldi.

Çizme'de yayım yapan Nuovo Quotidiano di Puglia gazetesinin sorularını yanıtlayan Meluso, daha önce transfer teklifinde bulunduklarını ilan ettiği Burak'la ilgili olarak "Kendisi, transferdeki önceliklerimizden biri. Onu alabilmek için 2 Eylül'e kadar vaktimiz var. Eğer başaramazsak alternatif çözümlerimiz hazır." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI