Burak Yılmaz, Beşiktaş'a mı geliyor?

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a imza atacağı iddia edildi. İşte detaylar... (BJK Haber)

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a imza atacağı iddia edildi. İşte detaylar... (BJK Haber) 

Burak Yılmaz için Beşiktaş iddiası!

Yılmaz, paylaştığı mesajda "En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım." sözleriyle takımdan ayrılacağını ifade etti.

Hollanda liginde bu sezon ligde kalmayı başaran Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından önümüzdeki sezonda takmda olmayacağını açıkladı.

Tecrübeli isim mesajında "En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım. Size başarılar diliyorum." diyerek takımdan ayrılacağını ifade etti.

GRONINGEN MAÇI SONRASI AYRILIK AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz, ligde oynanan Groningen maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Fortuna Sittard'a veda etme kararı almıştı.

37 yaşındaki golcü, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara" sözleriyle veda etmişti. Futbol direktörü Ivo Pfennings, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, mart ayı maaşlarının bugün oyuncuların hesaplarına yatacağını belirterek "Burak Yılmaz ile görüştük. Çarşamba gününden itibaren antrenmana çıkacak" şeklinde konuşmuştu.

"HENÜZ VERİLMİŞ BİR KARAR YOK"

Fortuna Sittard'ın yöneticilerinden Sjoerd Ars, Burak Yılmaz'ın kulüpten ayrılacağı yönünde çıkan haberlere dair konuşmuştu.

Henüz verilmiş bir kararın olmadığını kaydeden Ars, "Burak'ın geleceğiyle ilgili görüşmeler devam ediyor. Bizim ve Burak'ın neler düşündüğü çok önemli. Henüz verilmiş bir karar yok" dedi.

"ESKİSİ GİBİ BİR FORVET DEĞİL"

Yılmaz'ın taraftarlarla yaşadığı olaylar hakkında konuşan Ars, "Burak buradan sportif anlamda daha fazlasını beklemiş olabilir ancak kendisi de muhtemelen artık eskisi gibi bir forvet olmadığını biliyordur. Bir de Groningen maçında kendisine tepki gösteren taraftarlarla arasında yaşadıkları var. Tüm bunlar bir araya gelince durumun neden bu şekilde olduğunu anlatıyor" diye konuştu.

BURAK YILMAZ FORTUNA SITTARD'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLACAKTI

Geçen sezonun sonunda Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılan Yılmaz, bu sezonun başında Fortuna Sittard'a transfer oldu. Türk televizyonlarına transferi hakkındaki görüşmeler devam ederken röportaj veren golcü oyuncu, transferi hakkında şunları söylemişti:

" Avrupa'da bir takımdan (Fortuna Sittard) teklif aldım. Aldığım teklif 5 senelik. Sözleşmemin ilk 2 yılında kulübün futbolcusu olacağım. Geriye kalan 3 yılda ise takımın teknik direktörü olacağım. Yüzde 60 anlaşmaya vardık."

FORTUNA SİTTARD'A BİR PROJE İÇİN TRANSFER OLMUŞTU

Bu sezonun başında Sittard'a transfer olan Burak Yılmaz, Hollanda ekibiyle birlikte bir projeye başladı. Kulüp ile 5 yıllık anlaşmaya varan 37 yaşındaki oyuncu, sözleşmesinin ilk iki senesinde futbolcu olarak oynayacak ve anlaşmanın geriye kalan 3 senesinde takımın teknik direktörü olarak görev yapacaktı.

Ancak anlaşma iptal oldu. Gözler ise Burak Yılmaz'ın konuyla ilgili yapacağı açıklamaya çevrildi.

BURAK YILMAZ'IN BEŞİKTAŞ TEKNİK EKİBİNE KATILACAK İDDİASI 

Geçtiğimiz aylarda Burak Yılmaz'ın, Spor Toto Süper Lig'e dönmeye hazırlandığı yazılmıştı.

Fortuna Sittard'a veda eden oyuncunun profesyonel futbol kariyerini noktalayıp Beşiktaş teknik heyetine katılacağı iddia edilmişti.

Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI