Burak Yılmaz derbide bir ilk peşinde

Beşiktaş'ın golcüsü Burak yılmaz, Siyah-Beyaz forma altında Fenerbahçe ağlarını ilk kez havalandırmak istiyor.

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Beşiktaş forması altında Fenerbahçe’ye karşı bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Golcü futbolcu, Siyah-beyazlı forma altında henüz Fenerbahçe’ye gol atamadı.

İkinci kez Beşiktaş forması giyen tecrübeli oyuncu, Vodafone Park’ta oynanan maçta attığı iki golle dikkat çekmişti. Burak, geçen hafta Malatyaspor ile deplasmanda oynanan maçta ise gol kaydedememişti. Siyah-beyazlı forma altında mücadele ettiği dönemde Fenerbahçe’ye gol atamayan Burak Yılmaz, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor formaları altında Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 18 maçta 6 gollük bir katkı sağlamıştı. Burak, Fenerbahçe’ye karşı Galatasaray forması ile bir, Trabzonspor forması altında da 5 gol atmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI