Burak Yılmaz fırtınası

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz, Sivasspor maçına özel olarak hazırlandı.

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, yarın oynanacak Sivasspor mücadelesi öncesinde yapılan dünkü idmanda form olarak zirve yaptı. Liderle gerçekleşecek karşılaşmaya özel olarak hazırlanan tecrübeli futbolcu, çift kale maç ve şut idmanlarında adeta gol olup yağarak teknik ekibe güven verdi.
Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor’la yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.
Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan ve tedaviyle rehabilitasyon süreçlerine devam edilen futbolcular Dorukhan Toköz ile Jeremain Lens’in katılmadığı belirtildi. Diğer futbolcuların taktik ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmana pas çalışmasıyla başladığı ifade edildi.

Takım, bugün kampa girecek
Antrenmanın yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Takımla çalışmalarını sürdüren Burak Yılmaz, idman karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla günün yıldızı oldu. Performansıyla takım arkadaşlarına zor anlar yaşatan Burak, birbiri ardına attığı gollerle Sivasspor’la oynanacak mücadele öncesinde görevi tam olarak hazır olduğunu gösterdi. İdmanı yakından takip eden teknik direktör Abdullah Avcı da Burak’ın performansı sebebiyle oldukça keyifliydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI