Burak Yılmaz gerçeği

Burak Yılmaz, Beşiktaş Yönetimii'nden 3 yıllık sözleşme istedi

Milli oyuncu Burak Yılmaz, İtalyan ekibi Lecce'nin sezon başına 2.5 milyon Euro'da 3 yıllık sözleşme önermesi üzerine yoluna Beşiktaş'ta devam etmek için gelecek yıl sona erecek olan sözleşmesinin 2022'ye kadar uzatılmasını talep etti. 

Burak Yılmaz, Beşiktaş Yönetimii'nden 3 yıllık sözleşme istedi Lecce'nin sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği Burak Yılmaz, topu Beşiktaş yönetimine attı. Yıldız futbolcu, yoluna siyah-beyazlı takımda devam etmek için gelecek yıl sona erecek (bir yıl da opsiyon var) olan sözleşmesinin 2022'ye kadar uzatılmasını talep etti. Burak'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Mukavelemi uzatmayacaksanız, Lecce'ye transferime izin verin" dediği öğrenildi. Başkan Fikret Orman önceki gün yaptığı açıklamada, Burak'ı başka bir kulübe göndermeyi düşünmediklerini söylemişti. Lecce'nin futbolcu için Beşiktaş'a 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği biliniyor.  

Kartal'a yeni sponsor  

BEŞIKTAŞ, yeni sezonda giyim sponsorluğu için Cacharel ile anlaşma sağladı. İmza töreni pazartesi günü Başkan Fikret Orman'ın da katılımıyla Vodafone Park'ta gerçekleştirilecek. Beşiktaş son olarak geçtiğimiz günlerde Vodafone ile iki yıllığına 36 milyon TL bedelle forma sponsorluğunu yenilemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI