Burak Yılmaz transferinin şartları

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta yönetim golcü arayışlarına devam ederken Burak Yılmaz’a teklif edeceği şartları da oluşturdu. Golcü oyuncu, dün Bordo-mavili kulüpten alacaklarını alamadığı gerekçesiyle kulübü TFF’ye şikayet etmişti.

Kadrosundaki golcülerden memnun olmayan Siyah-beyazlı yönetim, ocak ayı yaklaşırken golcü arayışlarına hız verdi. Takvim’de yer alan habere göre Burak’ın transfer edilmesi için bazı şartlar var. Yönetimin bu oyuncuya bonservis bedeli ödemek istemediği biliniyor. Golcü oyuncu, Bordo-mavili kulüpten bonservisini bedavaya alırsa pazarlık masasına oturulacak. Yine yönetimin yıldız oyuncuya yıllık 2 milyon Euro civarında bir para teklif etmeyi planladığı ifade edildi. Burak’ın bonservis bedeli olmaz ve 2 milyon Euro civarında bir ücreti kabul ederse transferi gerçekleşecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI