Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un sakatlıklarında son durum

Beşiktaş sağlık ekibi Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'u Fenerbahçe derbisine yetştirmeye çalışıyor.

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Vodafone Park'te oynanacak dev derbi öncesi Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un durumları teknik heyette endişe yarattı.

Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un sakatlığında son durum

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisine günler kala siyah beyazlı takımın hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bugün gerçekleşen idmanda Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz yer almadı. Fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışan Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe derbisine kadar tam kapasiteye ulaşması ve sahadaki yerini alması bekleniyor. Gözündeki enfeksiyon nedeniyle tedavi olan Oğuzhan Özyakup'un derbi öncesi takımla idmanlara başlayacağı ve Fenerbahçe derbisinde kadroda olacağı ifade ediliyor.

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in yokluğunda Fenerbahçe derbisinde Shinji Kagawa'nın ilk 11'de olması bekleniyor. Ljajic kart sınırında çıktığı Yeni Malatyaspor maçında gol sevincinden sonra köşe bayrağını teklemelemiş ve sarı kartla cezalandırılmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI