Burak Yılmaz'a İtalyan kancası

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Burak Yılmaz’a İtalya’dan sürpriz bir talip çıktı.

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Burak Yılmaz’a İtalya’dan sürpriz bir talip çıktı. Yeni sezonda SeriA’da mücadele edecek ekiplerinden Lecce’nin menajerler kanalıyla Burak için Beşiktaş’a teklif getireceği kaydedildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre SeriA’nın yeni ekibi yeni sezonda golcü sorunu yaşamamak için Beşiktaş’ın yıldızına talip oldu. Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda takım kaptanlığına getirmeyi düşündüğü yıldız oyuncu için gelecek bu transfer teklifine nasıl cevap vereceği de merakla bekleniyor. Arda transfer döneminde Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan golcü oyuncu, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 15 karşılaşmada; 11 gol, 2 asist kaydetti. 33 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’la sözleşmesi 31 Mayıs 2021’de sona eriyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI