Burak Yılmaz'dan çarpıcı sözler; ''O an...''

Beşiktaş'a Sivas'ta 3 puanı getiren golü kaydeden Burak yılmaz karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın deplasmanda Sivaspor’u 2-1 yendiği maçta attığı muhteşem frikik golü ile üç puanı getiren Burak Yılmaz, atmış olduğu golü canlı yayında anlattı.

Burak Yılmaz’ın açıklaması

“Kesinlikle kazanmamız gereken bir deplasmandan üç puanla dönüyoruz. Ufak bir ışık varsa hepimiz bu ışığın peşinde gidiyoruz. Üst taraf çok karıştı biz maç maç bakıyoruz. Bakalım ne olacak sezon sonunda göreceğiz.”

“Frikik atışlarında hocamız Adem ve beni yazıyordu. Ljajic’e ‘ben vurayım’ dedim. Tolgahan benim yakın köşeye vuracağımı tahmin ettim. Ben de uzağa vurmak istedim. O bir anlamda tuzağa düştü. Kendisi maçtan sonra yaptığı açıklamalarla beni tebrik etti. Kaybedince tebrik edenlere teşekkür ediyorum. Golden önce çok konsantre oldum ve gol olacağına inanmıştım.”

“Takım olarak yükselen bir grafiğimiz var. Artık takım olduk diyebiliriz. Hep beraber iyi oynuyoruz. Ben atıyorum diye Beşiktaş kazanıyor diye bir durum yok. Herkesin emeği var. Goller bana nasip oluyor”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI