Burak Yılmaz'dan ilk açıklama; ''Beşiktaşlı taraftarlar aramda sevgi bağı var''

Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Burak Yılmaz, kartalhaber'e konuştu.

Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Burak Yılmaz, Kartalhaber'e konuştu. Transferiyle ilgili gelişmelerin kendisinden arı geliştiğini belirten Burak Yılmaz, her futbolcu gibi Beşiktaş'ta forma giymek istediğini söyledi. Kendisinin bir Beşiktaşlı taraftarı olduğunu vurgulayan Burak Yılmaz, arkadaşımız Şemsi Birben'e şunları söyledi; 

"Babam da Beşiktaş forması giymiş biri. Ben beşiktaş sevgisiyle büyüdüm. Profesyonelliğin gereği birçok takımda forma giydim. Her gittiğim yerde de Beşiktaşlı olduğumu gizlemedim. 

Beşiktaş ttaraftarı 1 numara 

Beşiktaş taraftarı bırakın Türkiye'yi dünyanın 1 numaralı taraftarı. Benim onlarla neden sorunum olsun ki! beşiktaşlı taraftarlar da beni çok sever. yıllar önce Beşiktaş'tan ayrılırken birçok Beşiktaşlı taraftar beni teselli etmişti. Bazı art niyetli kişiler benim Beşiktaşlı taraftarlarla sorunum varmış gibi gösteriyorlar. Tabii ki şu anda transferimle ilgili bir şey söylemek istemiyorum ama eğer bir Beşiktaş formasıyla sahaya çıkarsam Beşiktaşlı taraftarlarla aramızdaki müthiş sevgi bağına herkes şahit olacak.  

Tabii ki Şenol Güneş'in teknik direktörlük yaptığı takımda çalışmak isterim. benim gelişimimde Şenol hoca'nın çok büyük katkısı var. Onun hakkını ödeyemem. Transferin bitmesine az bir süre kaldı. Ben profesyonelim. Umarım benim için de iki kulüp için de hayırlısı olur."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI