Burak Yılmaz'dan Lecce kararı

Burak Yılmaz, Lecce'nin yaptığı transfer teklifi için son sözü söyledi.

Beşiktaş’ta son bir haftadır İtalyan ekibi Lecce’ye transfer olacağı konuşulan Burak Yılmaz’ın kararı belli oldu. Hafta başından Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, İstanbul’a gelmiş ve Beşiktaşlı yöneticilerle bazı görüşmeler yapmıştı. Yapılan görüşmelerde Lecce’nin Burak için 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği fakat Beşiktaş’ın ise 3.5 milyon Euro talep ettiği öne sürülmüştü.

FutbolArena’nın haberine göre, Burak Yılmaz'ın Lecce’ye gitmeyi aklından dahi geçirmediği ve İtalyan kulübünün yetkililerinin golcü futbolcu ile hiç görüşmeden transferi adına İstanbul’a geldiği ortaya çıktı. Lecce’nin, İstanbul’a gelmeden önce Burak ile hiç temas kurmadığı ve golcü futbolcunun da kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeyi planladığı öğrenildi. Burak’ın İtalyan ekibine gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığı kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI