Çalımbay açıkladı... Kerem Atalay Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hem Avrupa macerası hem de transfer gündemi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Sivasspor'un tecrübeli teknik direktörü Çalımbay, Avrupa için sıkı bir kadro kurmaları gerektiğini söylerken, ismi Beşiktaş'la anılan Kerem Atakan Kesgin hakkında da konuştu. Başarılı çalıştırıcı, "Beşiktaş ve Atakan için iyi olabilir, böyle bir gelişme olursa. Net bir şey yok; sadece konuşuluyor" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay önemli açıklamalar yaptı. 

Radyospor'a konuşan Çalımbay, 'Bizim için önemli sorun transfer . Biraz geç kaldık; ama yapacağız. Morutan'ın menajeri ile ilgili sorun yaşandı. Menajerinin Galatasaray 'la sorunu vardı. Bizim Avrupa'da en az sekiz tane maçımız var. Kadromuzu sıkı tutamazsak, başarılı olamayız. Malmö play offta rakibimiz olursa, zor bir maç olur. Ben Beşiktaş 'tayken onları elemiştim. Diğer takım turu geçerse demek ki o da zorlu bir takım anlamına geliyor'' dedi. 

Galatasaray'dan Emre Kılınç'ın yeniden Sivasspor'a dönmesi şeklinde bir gündem olmadığını belirten Çalımbay, 'Kerem Atakan Kesgin'in Beşiktaş'a transferiyle ilgili olarak ise ''Beşiktaş ve Atakan için iyi olabilir, böyle bir gelişme olursa. Net bir şey yok; sadece konuşuluyor. Şartlar oluşuyorsa ve oyuncu gitmek istiyorsa, onun için en iyisini temenni ederim'' şeklinde konuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI