Çalımbay, Aybaba'yı hedef aldı

Beşiktaş eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'yı hedef aldı.

Rıza Çalımbay, son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve şu an boşta olan bir teknik direktör olarak Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

"BU TAKIMA ÇÜRÜK DENMEZ"

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ayrılığı hakkında yorum yapmak istemediğini ve bu konulara girmeyeceğini belirten Çalımbay, Samet Aybaba'nın "Bu takım çürümüş" ifadesine sert bir şekilde tepki gösterdi. Çalımbay, "Hiçbir zaman bir takıma çürük denmez. Ellerinde fırsat vardı, değiştirebilirlerdi. Transfer yapabilirlerdi. Yaptılar zaten. Formsuz olabilir, başka bir şey olabilir; ama çürük denmez. Bir takıma çürük demek doğru değil. Doğru bir yaklaşım değil. Beşiktaş'ın her zaman hedefi şampiyonluktur. Dışarıdan bir antrenör getirmezlerse, teknik direktörlüğe en yakın isim Serdar Topraktepe. Bizimle de çalıştı. Yetkin bir insan. Elindeki oyuncular da iyi. Bence Beşiktaş'ı uzun vadede çalıştırabilir, iyi şeyler yapabilir" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI VE İSMAİL KARTAL'A DESTEK

Çalımbay, şampiyonluk yarışına da değinerek, "Şampiyonluk yarışı ortada gidiyor. Galatasaray takımı 2 sezondur çok istikrarlı gidiyor. Fenerbahçe şampiyonluğa daha çok ihtiyacı olan taraf, çok hırslılar. Bence şampiyon son hafta belli olacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın eleştirilen tercihlerine de destek verdi ve takım içinde neler yaşandığının kimse tarafından bilinmediğini belirtti.

ÇALIMBAY'IN ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI

Çalımbay'ın daha önceki açıklamaları da gündeme geldi. 22 Aralık 2023 tarihinde verdiği bir röportajda, Beşiktaş'ın kırılgan bir takım olduğunu ve takım içinde bağ eksikliği olduğunu belirtmişti. Ayrıca, o dönemde kadro dışı kalan oyuncuları eleştirmiş ve takıma katkı sağlamayan oyuncular olduğunu ifade etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI