Çare Necip

Beşiktaş'ta Vida'nın ardından Welinton'ın da sakatlanması üzerine görev yine Necip Uysal'a düşüyor.

Beşiktaş'ta Vida'nın ardından Welinton'ın da sakatlanması üzerine görev yine Necip Uysal'a düşüyor.  Son Yeni Malatyaspor maçında yabancı sınırından ötürü defansın göbeğinde oynayan tecrübeli oyuncunun, Antalyaspor karşısında da Montero ile birlikte forma giymesi bekleniyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Dortmund'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Welinton'un sakatlığı can sıktı. Vida'nın Yeni Malatyaspor maçında sakatlanmasının ardından bir kötü haber de Brezilyalı futbolcudan gelirken elde tek stoper olarak Dortmund maçında beğeni toplayan Francisco Montero kaldı.

NECİP YİNE GÖREV BAŞINA 

Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; Süper Lig'in 5. haftasında cumartesi Antalyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta Montero'nun yanında ise yine Necip Uysal'ın forma giymesi bekleniyor. Yeni Malatyaspor karşısında yabancı sınırından ötürü görev alan tecrübeli futbolcu, yaşanan sakatlıkların ardından yine savunmada görev alacak.

JOKERLİĞE ALIŞTI! İLK 11'DEYSE...

Necip Uysal, geçen sezondan bu yana Süper Lig'de 32 maça çıkarken bunların 17'sinde ilk 11'de görev aldı. 30 yaşındaki futbolcu, ilk 11'de başladığı maçların 10'una farklı mevkide başlayarak "joker" rolünü de tam anlamıyla üstlenmiş oldu. 10 maçın 6'sında sağ bek olarak görev yapan Necip, 4'ünde ise stoper bölgesinde şans buldu.

İLK 11'DEKİ SON 17 MAÇI

2020-2021

Trabzonspor - Sağ bek
Antalyaspor - Sağ bek
Konyaspor - Sağ bek
Gençlerbirliği - Sağ bek
Başakşehir - Stoper
Fenerbahçe - Stoper
Erzurumspor - Sağ bek
Sivasspor - Ön libero
Çaykur Rizespor - Ön libero
Hatayspor - Ön libero
Konyaspor - Ön libero
Gençlerbirliği - Stoper
Yeni Malatyaspor - Ön libero
Kasımpaşa - Sağ bek
Kayserispor - Ön libero
Karagümrük - Ön libero

2021-2022

Yeni Malatyaspor - Stoper

MONTERO İLE KRİTİK MAÇLARDA OYNADI

Necip Uysal ve Montero, geçen sezon çok kritik 2 maçta savunmada birlikte görev almıştı. İkili, Vida ve Welinton'un yokluğunda Başakşehir ile Fenerbahçe maçlarında savunmanın göbeğinde görev alırken Beşiktaş 3-2 ve 4-3'lük skorlarla kazanan taraf olmuştu. Necip, Fenerbahçe derbisinde takımının 3. golünü kaydetmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI