Çebi 3 İsmi Kara Listeye Aldı: Arkalarında Fikret Orman Var!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş üzerine oyunlar oynandığı belirtti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş üzerine oyunlar oynandığı belirtti. Son haftalarda kulüp yönetimi ve takım üzerinde yapılan eleştirilere dikkat çeken Ahmet Nur Çebi, yorumcular, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'e tepki gösterdi. 

Trabzonspor galibiyetinin bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirten Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı kongre üyeleriyle yaptığı değerlendirmede, ''Beşiktaş'ın başarılı olması bazı kesimleri mutsuz ediyor. bu kişelere karşı dikkatli olmalıyız. Maalesef camiamız içinde bazı truva atları da bu kişileri yönlendiriyor' yorumunu yaptı. 

Televizyon yorumcuları Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı eleştirilere özellikle dikkat çeken Çebi'nin bu üç yorumcunun arkasındaki isim olarak eski Başkan Fikret Orman'ı işaret etti. 

Çebi, "11 aydır görevdeyiz. bu görev süresinde yönetim olarak ne gibi sıkıntılarla karşılaştığımızı içinde olmayan bir kişinin anlaması mümkün değil. Bu zor şartları düzeltmemiz için çalışırken futbol takımını da ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Başarılı olduğumuzda da bazı güçlerimizi karşımızda görüyoruz. Bu düzen böyle gitmeyecek" dedi.  

Çebi'den Transfer Açıklaması 

Beşiktaş Başkanı Çebi, sağ bek ve forvet takviyeleri konusunda bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. 

Çebi "Yönetici arkadaşlarımla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin. Sağ bek ve forvete en iyi oyuncuyu monte edeceğiz" ifade etti. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün içinde bulunduğu maddi krize rağmen sorunları tek tek aşmaya çalıştıklarını söyledi. Çebi “Arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Öyle günler oluyor, uyuyamıyoruz. Beşiktaş’ın iyi olması için var gücümüzü ortaya koyduk. Transferde limit sorunumuz var. Kurum ve kurallara uymak zorundayız.  

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’ın verdiği liste üzerinde yoğun çalışma içerisindeyiz. Fakat bizim geçmişteki gibi imza, menajerlik parası verecek lüksümüz artık yok. Bu nedenle yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin, eksik olan sağ bek ve forvet bölgelerine en iyi yararlı oyuncuyu monte edeceğiz” ifadesini kullandı. 

‘SERGEN HOCAYLA SÜREKLi iLETiŞiM HALiNDEYiZ’

COVID-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle takımın başında yer alamayan Sergen Yalçın ile telefonla görüştüklerini ve sağlık ekibinin her konuda destek verdiğini belirten Çebi “Teknik direktörümüz  yakın zamanda aramızda olacak. Sürekli telefonla görüşerek takımdaki sorunları çözmek için uğraşıyoruz. 2 isim konusunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI