Çebi: Buyursunlar Gelsinler

Beşiktaş'ta bir önceki dönemin yöneticilerin Divan Kurulu toplantısına katılma isteği Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk tarafından engellenmişti.

Beşiktaş'ta bir önceki dönemin yöneticilerin Divan Kurulu toplantısına katılma isteği Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk tarafından engellenmişti. Yaşanan bu durumu protesto eden eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yamantürk'e tepki göstermiş ve, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Divan Kurulu Başkanımız, kendisi işe yaptığım telefon konuşmasında açık açık giremeyeceğimi bana söylemiştir. Bende kendisine yeniden gözden geçirmesini rica ettim ancak kabul görmedi, çok cayip değil mi? O kürsüden aleyhimde tek söz söyleyen de izin veren de hesap verir...'' ifadelerini kullanmıştı. 

Bu gelişme üzerine son iki kongrede başkan adayı olan Hürser Tekinoktay, "Şafak Bey'e yapılan çok ayıp. Kendisi avukat olması dolayısıyla beni temsilen Divan Kurulu'na katılabilir" teklifini iletti. 

Beşiktaş camiası bu gelişmeleri yakından izlerken, Ahmet Nur Çebi'ye yakınlığıyla bilinen TRT Spor Müdürü Fırat Günayer, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu telefonla arayarak, "Ahmet Nur Çebi sizin Divan Kurulu'na girmenizin önündeki engeli kaldırdı" mesajı iletti. 

Mahmutyazıcıoğlu, yaptığı son açıklamada, "TRT Spor Müdürü Fırat Bey'den öğrendim, Başkan Çebi buyursun demiş. Buyuracağım, sabah divan kuruluna gidiyorum. Alınmazsam da Başkan Başkanlığını sorgular artık." paylaşımında bulundu. 

Gelişmeler Kartalhaber'de... 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI