Çebi, Divan Kurulu'na Katılacak Mı? Kritik Toplantı

Beşiktaş'ta eski Başkan Fikret Orman'ın Divan Kurulu toplantısına katılma kararı sonrası sıcak saatler yaşanıyor.

Beşiktaş'ta 20 Ekim 2019'da yapılan başkanlık seçimiyle 7.5 yıllık görev süresi sona eren Fikret Orman, yarın yapılacak 2021 yılı 3. olağan divan kurulu toplantısına katılma kararı aldı. 

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, iki yıl aradan sonra Vodofone Park'a gelecek olan selefine özellikle ekonomi konularında ağır eleştirilerde bulunmuş ve ağır ithamlarda bulunmuştu. Orman bu açıklamalara iki yılı aşkın bir süredir yanıt vermedi. 

Birbirlerine uzaktan uzağa karşılıklı göndermede bulunan Orman ve Çebi'nin toplantıda yüz yüze hesaplaşması beklenirken Çebi'"nin bu önemli toplantıya katılmak istemediği öğrenildi. 

Dün akşam kulüp binasında kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Çebi'nin yakın çevresine toplantıya katılmayabileceğini ilettiği belirtildi. 

Genel Sekreter Mesut Urgancılar, CEO Seçil Aygün ve Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer'in de bu toplantıya katılmak istemedikleri sızan bilgler arasında.

Beşiktaş'ın önde gelen dernek başkanı tribünün önemli isimleriyle toplantı yapan Çebi'nin Divan Kurulu toplantısında Fikret Orman'a karşı tam destek istediği belirtildi. 

Başkan Çebi, eski başkanın Fikret Orman'ın Divan Kurulu'na katılacağının belli olmasının ardından göreve gelmesinin ardından hazırlattığı son 10 yıla yönelik incelemeleri kapsayan KPMG raporlarının ise aralık ayındaki mali ve idari genel kurulda açıklama kararı aldığı vurgulandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI