Çebi, Ismael kararını verdi

Beşiktaş'ta sıcak gelişme...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gönderileceği konuşulan Valerien Ismael'in arkasında durdu. Çebi, Valerien Ismael ile bir görüşme yapacak, desteğini iletecek. Basında da Valerien Ismael hakkında gönderilecek haberlerinin çıkmasının önüne geçilecek.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önce takımın kanaat önderi olan futbolcularla bir araya geldi. Ardından da; siyah beyazlı takımın Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile bir görüşme yaptı. Fotospor'da yer alan habere göre; Çebi, futbolcular ve sportif direktöründe neleri hatalı yaptıklarına dair bilgiler aldı. Karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Başkan Çebi bir görüşme de İstanbul’a dönüşünde Valerien Ismael’le yapacak. 

Futbolcular ve Kazancı ile yapılan görüşmelerdeki izlenimlerini Başkan Çebi dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında paylaştı. Hem futbolcuların hem de Kazancı’nın sözleri Fenerbahçe derbisi öncesi Başkan Çebi’nin umutlarını artırdı. Yönetim kurulu üyelerine de takıma destek istedi. Kendilerine yakın gazetecilere teknik direktör değişikliği ya da Valerien Ismael’in gönderilmesine dair fikir beyan etmemelerini istedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI