Çebi, Levent Çifter'i akladı

Geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden Beşiktaş Kulübü eski Koordinatöre Levent Çifter Divan Kurulu'nda kürsüye çıkarak kendini aklamaya çalıştı.

Geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden Beşiktaş Kulübü eski Koordinatöre Levent Çifter Divan Kurulu'nda kürsüye çıkarak kendini aklamaya çalıştı. 
Beşiktaş'ta geçtiğimiz Ekim ayında yapılan kongre öncesi birçok suçlamalarla karşı karşıya kaldığını belirten Çifter, bu dedikoduların kendisine zarar verdiğini söyledi. 


Levent Çifter konuşması sorasında başkan Ahmet Nur Çebi'ye dönerek, "Benimle ilgili elinizde belge veya duyum var mı?" diye sordu. Çebi'nin "Benim bildiğim yok" yanıtının ardııdan Çifter bu kez de Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncer'e dönerek, "Sizinle zaman zaman çok tartışmamız oldu, hala da oluyor? Elinizde benimle ilgili bir belge var mı?" sözlerine Tuncer de "Yok" yanıtını verdi. Tuncer'e teşekkür eden Çifter sözlerine şöyle devam etti; 
"Bu konuşmayı neden yaptım biliyor musunuz? Çünkü Beşiktaş Kulübü'nde dedikodular hakim olmaya başladı. Palavralar hakim olmaya başladı. En büyük gerçek biraz önce konuşuldu; para! Ahmet başkanla 6.5 sene beraber çalıştık. Kulüp yönetirken dostlarınızla çelişebilirsiniz. Bileğinin hakkıyla seçimi kazanan başkan ve ekini kutluyoruz. Bundan sonra profesyonel olarak görev almayacağım. Koltuk hırsım yok" dedi. Levent Çifter Divan Kurulu üyelerlerinin alkışlarıyla kürsüden indi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI