Çebi Neşteri Vurdu, Şampiyon Veda Etti

Beşiktaş Hentbol Takımı'nın 11 yıllık şampiyonluk ve birçok başarısıyla dolu dönemi Ahmet Nur Çebi yönetiminin neşter vurmasıyla sona erdi.

GSK Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş, İzmir Büyükşehir Belediye'ye 30-28 mağlup oldu. Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk 15 dakikası 7-7’lik skorla geçilirken, ilk yarı sonucu Beşiktaş Aygaz'ın 17-14 üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci yarıda İzmir Büyükşehir Belediye GSK oyuncuları farkı kapatmak için mücadeleye devam etti. 

Müsabakanın bitimine 10 dakika kala 24-24 beraberlik yakalanırken nefes kesen mücadelede İzmir Büyükşehir Belediye GSK müsabakayı 28-30’luk skorla kazanarak Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. İzmir Büyükşehir Belediye GSK oyuncusu Gökhan Örnek, müsabakanın en iyi oyuncusu seçilirken    Hentbol Erkekler Süper Lig’inde Beşiktaş hegomanyası sonlanmış oldu. 

Hentbol Erkekler Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda Spor Toto, mutlu sona ulaşarak Beşiktaş Aygaz’ın 11 sezonluk şampiyonluk serisini sonlandırmıştı.  Siyah-beyazlılar, Erkekler Süper Lig’de 2008-2009’da başlayan süreçte 11 sezon üst üste şampiyon olmuştu. Geçen sezon yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ligler şampiyon ilan edilmeden iptal edildi.  Lig tarihindeki ilk şampiyonluğunu elde eden Spor Toto, uzun süre lige ambargo koyan Beşiktaş Aygaz’ın serisini de bitirdi. 

Beşiktaş Hentbol Takımı'nın 11 yıllık şampiyonluk ve birçok başarısıyla dolu dönemi Ahmet Nur Çebi yönetiminin neşter vurmasıyla sona erdi.  Siyah-beyazlı takımın kaptanı Ramazan Döne, 15 yıl formasını giydiği kulübe veda etti.  

'Taraftarı olduğum Beşiktaş'la ilişkim bitti'  

Ayrılığı sosyal medyadan paylaşımıyla duyuran 39 yaşındaki sporcu, “Taraftarı olduğum ve dile kolay 15 sene formasını gururla taşıdığım Beşiktaş Aygaz takımından bugün itibari ile ilişkim bitmiştir. Bu takımda yer aldığım süre boyunca desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarına, Sevgili antrenörlerim Müfit Arın, İlker Şentürk ve Mesut Temizişler’e, masörden öte can dostum Sertan Aytaç’a ve bu zamana kadar Beşiktaş formasını birlikte terlettiğimiz takım arkadaşlarıma, bize her daim destek olan yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi minnet bilirim” ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın 

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü attı  

Ramazan Döne kazanılan 11 şampiyonlukta da takımda yer alarak ulaşılması güç bir rekora imza attı. Milli sporcu ayrıca, 27 Eylül 2014 tarihinde Polonya ekibi Orlen Wisla Plock karşısında tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi grup maçına çıkan Beşiktaş'ın ilk golünü atarak da tarihe geçmişti.  Teknik ekipten de veda paylaşımı  Bunun dışında Beşiktaş Aygaz'da başantrenör Müfit Arın da dahil tüm teknik ekiple yollar ayrılmıştı. Bu doğrultuda yardımcı antrenörü İlker Şentürk kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Yıllarca Beşiktaş hentbol takımına emek verip, bu sene tamamen takımdan ayrılan ekip biraraya geldik, her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.  Beşiktaş sezonu kupasız kapattı  Ligde 11 sezon sonra şampiyonluğu Spor Toto’ya kaptıran Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı,  oynanan Erkekler Türkiye Kupası final maçında da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 30-28 kaybederek sezonu tamamlamıştı.  Kaybedilen kupalar ve paylaşılan ayrılık mesajlarının ardından Beşiktaş Aygaz’ın önümüzdeki sezona ciddi bir kabuk değişimi ile girmesi bekleniyor.  

Ajansspor


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI