Çebi: Sergen Yalçın'la Çalışmak Çok Zor!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın'la çalışmanın oldukça zor olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarların yoğun desteğiyle takımın başına gelen Teknik Direktör Sergen Yalçın hakkında itiraflarda bulundu. Sergen Yalçın'ın, çalışması zor bir teknik adam olduğunu belirten Çebi, "Sergen Yalçın ile kısa vadeli anlaşma yapmadık. Gerçekten zor bir kişilik. Herkesin çalışabileceği hoca değil. Ama önemli olan yaptığı iş" ifadelerini kullandı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de cumartesi günü Galatasaray'la oynayacakları dev derbi öncesinde Fanatik'e ilginç açıklamalarda bulundu. Çebi şu sözleri sarf etti:

"ŞAMPİYONLUĞA HEP İNANDIK"

"Yeni bir takım oluşturduk. Kulübün mali yapısı itibarıyla transferleri istediğimiz gibi yapamadık. Bizden önce yapılan sözleşmelerin yükünden kurtulmamız zor oldu. Hâlâ kurtulmuş değiliz. Ancak bu durum Beşiktaş'ın önünde engel olmaz. Şampiyonluk inancım o şartlarda neyse, şimdi de o. Takım, 13. sıradayken de şampiyonluğun en güçlü adayıyız ve şampiyon olacağız diye açıklama yaptım. O zamanlar, 'Tribüne oynuyor' dediler. Bizim bu tür işler ile alakamız olmaz. Sadece güvenip inandığımızı söyleriz. Arşivler ortada.

"KULÜBÜN İÇİNDEN GELEN BİRİ"

Biz Sergen Yalçın ile kısa vadeli anlaşma yapmadık. Sergen, kulübün içinden gelen biri. Gerçekten zor bir kişilik. Herkesin çalışabileceği hoca değil. Ama önemli olan yaptığı iş.

"İŞİNİ KUSURSUZ YAPIYOR"

Sergen hoca işini kusursuz yapıyor. Biz, idari olarak imkanlar çerçevesinde çalışma ortamı yaratıyoruz. Beşiktaş'ın hoca problemi yok. Hocamızla yola devam edeceğiz. Bunun lig sıralaması ile de alakası yok"

"GÖNDERME NİYETİMİZ YOK"

Sergen ne diyor, 'Göndermeden bir yere gitmem.' Bizim de öyle niyetimiz yok, hiç de olmadı.

"ÜÇ KUPAYI DA İSTİYORUZ"

Camia olarak şampiyonluğa odaklandık. Üç lig, bir de kupada final maçımız var. Hocamıza ve oyuncularıma her zamanki gibi güveniyorum. İki kupayı kazanmak için yüreğimizi ortaya koyacağız. Bu zorlu süreçte çifte değil, üç bayram yaşayacağız inşallah."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI