Çebi sessizliğini bozdu

Beşiktaş'ta adı başkanlık adayı için geçen eski yönetici Ahmet Nur Çebi, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin gecesinde konuştu.

Beşiktaş’ta uzun yıllar ikinci başkanlık görevini yürüten Ahmet Nur Çebi, Bordum Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katıldı.

Siyah-beyazlı kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntıların sorulması üzerine Çebi, “Bunlar bugünün konuları, yarının derdi olmayacaktır. Unutalım bunu, keyfimize bakalım. Kutlama yapıyoruz. Bugün doğum günü.” diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi’den birlik ve beraberlik çağrısı

Beşiktaş camiasının kendisi için önemli olduğunu belirten Çebi, “Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik her şeyin çözümü olacaktır. ‘Her şey Beşiktaş için’ diyen her birey, benim için çok kıymetlidir. Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene. Lütfen elinizi Beşiktaş’tan çekmeyin. Sevginizi ve saygınızı bu camiadan esirgemeyin” dedi.

Çebi, uzun süre beraber çalıştığı Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına geçmesiyle ilgili olarak da gelen bir soruya ise “Şu anda ben yönetici değilim. Bir açıklama yapmam doğru olmaz” cevabını verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI