Çebi, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasına katılacak mı?

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Ulaştırma ve Altyapı Başkanı Adil Karaismailoğlu karşıladı.

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ulaştırma ve Altyapı  Başkanı Adil Karaismailoğlu ile tersane alanında bir araya geldi.

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ulaştırma ve Altyapı  Başkanı Adil Karaismailoğlu ile tersane alanında bir araya geldi. Çebi tersanesini ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu’nu Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi karşıladı. Bir süre sohbet eden ikili daha sonra tersane çalışanlarıyla kameralara poz verdi. Bakan aracına gidene kadar sohbet etmeye devam eden Ahmet Nur Çebi daha sonra Bakana bir zarf takdim etti. Çebi’nin Bakana takdim ettiği dosya merak konusu oldu. 
Çebi’nin cumartesi günü Trabzonspor’un yapacak olduğu kupa törenine katılıp katılmayacağı merak edildi.  Beşiktaş Başkanı, bu yöndeki soruları ise cevapsız bıraktı. Çebi, konunun odak noktası haline gelmek istemediğini belirtti.

Rabia MOLLAOĞLU - 61medya.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI