Çebi'den Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte perde arkasında yaşananlar...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında kararları açıkladı. Valerien Ismael'e tam destek veren Başkan Çebi, Şenol Güneş'in gelmeyeceğini ve Ceyhun Kazancı'nın da görevde kalmaya devam edeceğini belirtti.

Beşiktaş’ta dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında son dönemde yaşanan kötü gidiş ve Valerien Ismael’in durumu konuşuldu... İstanbulspor beraberliğinden sonra ortaya çıkan çatlak sesler, Başkan Ahmet Nur Çebi tarafınan susturuldu. Valerien Ismael’in gönderilmeyeceğini, Şenol Güneş’in gelmeyeceğini, Ceyhun Kazancı’nın görevde kalacağını söyledi. 

VALERIEN ISMAEL HABERİNİ SIZDIRANI BİLİYOR

Valerien Ismael’in koltuğunun sallandığı haberleri kimin basına sızdırdığını bildiğinin mesajını verdi. Yapmamasını istedi. Şenol Güneş konusunda ise basının kendi kendine gelin güvey olduğunu, dostlukları nedeniyle bu yakıştırmayı yaptıklarının altını çizdi. Başakşehir maçından sonra Beşiktaş’ı uçuranların şimdi yerin dibine soktuğunu söyledi. Fenerbahçe derbisinin kazanılmasının ardından herseyini güllük gülistanlık olacağını iddia etti.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI