ÇEBİ'YE REST ÇEKTİ... YÖNETİM KAYNIYOR

BEŞİKTAŞ'ta yaklaşan kongre öncesi kulislerde yönetim içinde yaşanan büyük tartışma konuşuluyor.

BEŞİKTAŞ'ta yaklaşan kongre öncesi kulislerde yönetim içinde yaşanan büyük tartışma konuşuluyor. 

Siyah-Beyazlı kulübün Genel Sekreteri Mesut Urgancılar'ın Başkan Ahmet Nur Çebi’yle yaptığı görüşmede rest çektiği belirtildi. Urgancılar'ın, Çebi ile yaptığı görüşmede; "Yönetici arkadaşlarımız Kemal Erdoğan, Efe Bezci ve Berkan Gocay yeni dönemde olacaksa varsa ben yokum" dediği iddia edildi. 

Urgancılar’ı destekleyen grup ve dernekler ise yeni yönetim kurulu listesinde  güçlü isimleri görmek istediklerini belirttiler.

AHMET ÜRKMEZGİL SÜRPRİZİ 

Siyah-Beyazlı kulüpte mevcut başkan Ahmet Nur Çebi adaylığını henüz açıklamazken yeni bir başkan adayı imza toplamak için harekete geçti. 

Beşiktaş yönetim kurulu eski üyesi Ahmet Ürkmezgil'in başkan adayı olmak için harekete geçtiği belirtildi. İki yıl önce beşiktaş Kulübü ile bankalar Birliği arasında yapılan anlaşmanın baş mimarlarından olan dernek ve gruplar; Ürkmezgil'e uzun süredir başkan adayı olması için baskı yapıyordu. Dün 200'e yakın kongre üyesiyle bir araya gelen Ürkmezgil, "Beşiktaş'ı sorunlarını biliyoruz. camia içinde güçbirliği yaparak ve akılcı planlarla bu sorunları gidermeye gayret etmeliyiz" diyerek başkanlık için açık kapı bıraktı. Ürkmezgil'in birkaç gün içinde Türkiye'nin önde gelen iş insanlarıyla bir araya geleceği belirtildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI