Çebi'yi kızdıran ihtarname

Beşiktaş Yönetimi dün gelen şok ihtarnameyle şoke oldu.

Kkartalhaber özel haberi... 

Beşiktaş Yönetimi dün gelen şok ihtarnameyle şoke oldu. 

Göreve geldiği iki aydan bu yana mali durumu düzeltmek için çalışmalar yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Dusko Ivanovic'in 2 aylık alacağı için ihtarname göndermesine bir hayli sinirlendi. 

Basketbol şubesinde bu sezon büyük bir başarısızlığın olduğuna dikkat çeken Çebi'nin yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde, "Takım o kadar kötü gidiyor ki taraftarımız bile takımdan umudunu kesti ve artık maçlardan elini, ayağını kesti. bu başarısızlığa rağmen hocamızını arkasında olduk.

Bu kadar başarısız sonuçlar alınmasına rağmen sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın kasasından 800 bin Euroluk bir ödeme almış olacak.

 İki aylık alacağı için bize ihtarname göndermekte neyin nesi?" diyerek dert yandığı öğrenildi. 

Başkan Çebi'nin bu gelişme sonrası Karadağlı hocayla yollarını ayırmak için masaya oturacağı belirtildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

Dusko Ivanovic kimdir? 

1 Eylül 1957 tarihinde Karadağ’da dünyaya gelen Dusko Ivanovic, antrenörlük kariyerine 1997 yılında Fribourg takımıyla başladı. Deneyimli teknik adam; Tau Vitoria, Barcelona, Caja Laboral, Panathinaikos ve Khimki takımlarını çalıştırdı. Dusko Ivanovic, 2018-19 sezonu başında Beşiktaş Sompo Japan ile sözleşme imzaladı. Siyah-Beyazlı takım geçtiğimiz sezonu 6. bitirirken bu sezon 12 maçta 5 galibiyetle 9. sırada yer alıyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI