Cenar Erkin için Fenerbahçe iddiası

Beşiktaşlı futbolcu caner Erkin'in Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Kısa bir süre önce Caner Erkin’in gelecek sezon Beşiktaş’tan ayrılma kararı aldığı ve bunu Şenol Güneş ve yöneticilerle paylaştığı iddia edilmişti… hatta siyah-beyazlıların PSV’de forma giyen Aziz Behiç’le anlaştığı gündeme getirilmişti. Tam da bu iddiaların ışığında Güneş’in, Galatasaray’da çok tartışılan Emre Taşdemir’i milli takıma alıp Caner Erkin’i dışarıda bırakması dedikoduları doruğa çıkardı. Asıl bomba iddia ise Caner Erkin’in gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştığı ve Ersun Yanal’la yeniden buluşacağı, yeniden sarı-lacivertli formayı giyeceği oldu.

Bir süre önce Ali Koç, Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ü işaret ederek, "Türkiye'nin en iyi sağ beki ve sol bekini elimizle karşı takıma vermiştik…” sözlerini kullanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI