Cenk Tosun sedyeyle çıktı

Beşiktaş'ta Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak saha kenarına gelen Cenk Tosun, gözyaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaş'ta Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak saha kenarına gelen Cenk Tosun, gözyaşlarına hakim olamadı. Bir hayli acı çektiği gözlenen milli forvet, adeta yıkılırken saha kenarına sedyeyle alındı.

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Cenk Tosun için şanssız an... Sezonu oldukça formda geçiren ve 18 gol, 3 asistle tamamlayan milli forvet ligin son maçında, son dakikasında ağır bir sakatlık yaşadı.


Yüzüstü hareketsiz kaldı

Savunma arkasına koşu yapan ve topu alan 32 yaşındaki forvet ceza alanı içinde vuruşunu yapacağı sırada Uğurcan Yazğılı'yla omuz omuza mücadele sırasında şutunu çekti ve yerde kaldı. Yüzüstü bir süre acılar içinde yerde yatan tecrübeli forvet daha sonra sekerek saha dışına çıktı. 

MR sonrası belli olacak

Kenara 'Beni değiştirin' işareti yapan yıldız oyuncu, bir süre yerde kaldı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Ön üst baldırını tutan başarılı futbolcu sedyeyle götürüldü. Deneyimli golcünün son durumu çekilecek MR'ın ardından belli olacak. Ancak Cenk'in ekranlara yansıyan görüntüsünden sakatlığının ciddi olabileceği anlaşılıyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI