Cenk Tosun'dan çok özel mesaj: Beni ben yapan yer...

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, İstanbulspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, İstanbulspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun: "Mecburen duran toptan açmamız gerekti"

İlk olarak söz alan Cenk Tosun, "Bugün 18 Mart, Çanakkale Zaferi. Orada bu ülke için savaşan insanları anmak istedim. Allahtan hepsine rahmet diliyorum. İlk 40 dakika oyunu açamadık. İstanbulspor 11 kişi iyi defans yaptı. Mecburen duran toptan açmamız gerekti. İlk devre kornerden golü bulduk." dedi.

"Oyun elimizdeydi sonra kendi elimizle verdik"

Redmond'un golüne dikkat çeken Tosun, "Maçı bitirmek için ikinci golü bulmamız lazımdı. İkinci devre ikinci golüde bulduk. Üçüncü golü bulmak yerine kendimizi zor duruma attık. 60-65 dakika oyun elimizdeydi sonra kendi elimizle verdik. Redmond'un golüyle galip geldiğimiz için mutluyuz. Milli takım arasına gireceğiz. Herkes milli takım arasına gidecek, tatiline gidecekler olacak. Biz milli takıma gideceğiz. Orada ülkemizi iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.

"Beni Cenk Tosun yapan yer Antep'tir"

Gaziantep'le ilgili duygularını da paylaşan Tosun, "Oyuna solda başladım. Sonra çift forvete döndük. Kendimizi iyi tanığımız için gol pozisyonlarına girdik. İkinci golde topu kapar kapmaz Aboubakar'a attım ve golü buldu. Aboubakar'ı seviyorum. Gaziantep benim için çok özel yer. Beni Cenk Tosun yapan yer Antep'tir. Çok güzel anılarım var. Orada yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm ve bunu tarif edemem. Bunun üstesinden geleceğiz. Maxim ile konuştuk, geçmiş olsun. Bizimi çin iyi bir oyuncu. Uzaktan iyi şutları var. Bugün biraz şansızdı. Bir kafa topu direkten döndü. Bize en yakın zamanda Maxim bize gol ve asistleriyle katkı sağlayacaktır." dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI