Cenk Tosun'dan Mario Gomez'e; ''Eyşan'' benzetmesi

Cenk Tosun, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı Mario Gomez'le buluşmasının ardından yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.

Cenk Tosun'dan Mario Gomez'e; ''Eyşan'' benzetmesi 

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta takım kaptanı Cenk Tosun, siyah - beyazlıların eski golcüsü Mario Gomez ile bir araya geldi. Tosun'un Instagram'dan yaptığı paylaşımda Gomez'e 'Eyşan' tabirini kullanması dikkat çekti. İşte detaylar...

Cenk Tosun'dan Mario Gomez'e; ''Eyşan'' benzetmesi 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan müsabaka, siyah - beyazlıların 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı ve Beşiktaş, bu sonuçla birlikte üç maç aradan sonra galibiyet aldı.

Siyah - beyazlıların kaptanı Cenk Tosun, ilk 11'de başladığı karşılaşmanın 82. dakikasında yerini Semih Kılıçsoy'a bırakmıştı.

"SENİ TEKRAR GÖRMEK GÜZELDİ EYŞAN"

Milli golcü, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez ile bir araya geldi ve Instagram'dan bir paylaşımda bulundu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI