Cenk Tosun'un Geri Dönüş Tarihi

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, Denizlispor maçında sakatlığı sebebiyle yer alamamıştı.

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, Denizlispor maçında sakatlığı sebebiyle yer alamamıştı.

Tecrübeli futbolcunun dizindeki ödemden dolayı tedavisi devam ederken, salı günü oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasının kadrosunda olmayacağı açıklandı. 

Cenk'in 6 Mart'taki Gaziantep maçında ise yer alacağı vurgulandı. Bir an önce sahaya çıkmak isteyen tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı takıma döndükten sonra çıktığı Gençlerbirliği maçında iki gol atmıştı.

DOMAGOJ VIDA'DAN GÜZEL HABER

Denizlispor maçında sakatlık yaşayan ve 74. dakikada oyundan çıkan Domagoj Vida'dan güzel haber geldi. Yapılan kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmayan Beşiktaş'ın Hırvat stoperi ağrısı da olmayınca dünkü antrenmanda yer aldı. Vida'nın Yeni Malatyaspor karşılaşmasında oynamasına engel bir durumunun olmadığı bildirildi.

ARA VERMEK YOK

Denizlispor galibiyetinin ardından izin yapmayan Beşiktaşlı futbolcular, salı günü deplasmanda oynayacakları Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sergen Yalçın yönetimindeki idmanda Denizlispor'a karşı forma giyen oyuncular, yenilenme çalışmasıyla günü tamamladı. Diğer futbolcular ise çift kale maç oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI