Charles Kabore'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Charles Kabore'den çarpıcı açıklama

Beşiktaş’ın ocak ayında kadrosuna katmak istediği öne sürülen futbolculardan Charles Kabore’den Siyah-beyazlı kulüp hakkında açıklama geldi. Beşiktaş yönetimi, Tolgay Arslan’ın kadro dışı kalması, Atiba’nın da yaşlanmasından dolayı ön liberoya oyuncu arayışlarına devam ediyordu.

Üç sezon öncede gündemdeydi

Üç sezon öncede gündeme gelen Burkina Fasolu oyuncu için yönetim tekrar girişimlere başladığı iddia ediliyordu. Krasnodar takımında forma giyen oyuncunun haziran 2019’da kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. Rus basını, Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncuyu ocak ayında veya sezon sonunda kadrosuna katabileceğini ileri sürdü.

Beşiktaş Charles Kabore’yi transfer edecek mi?

FutbolArena’nın Rus basınından derlediği habere göre Burkina Fasolu oyuncu, Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor. Rus basınındaki haberlere göre, yakın çevresine konuşan Kabore, “Krasnodar’da çok uzun yıllar kaldım. Burada mutlu zamanlarım oldu. Ancak sezon sonu sözleşmem bitiyor ve geleceğim konusunda karar vermem gerekecek. Beşiktaş beni isterse tabi ki. Kim Beşiktaş’ta oynamak istemez. Türkiye’nin ben büyük kulüplerinden biri.” dediği iddia edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI