Chelsea ile transfer görüşmesi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yaz transfer dönemi için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Hasan Arat ve Hüsnü Özyeğin'den Transfer Hamlesi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yaz transfer dönemi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanşını izlemek üzere Londra'ya giden Arat, burada ünlü iş insanı Hüsnü Özyeğin ile bir araya geldi. Özyeğin, siyah-beyazlıların yaz transferinde yapacağı hamlelere destek olma sözü verdi.

Chelsea Kulübü ile Görüşmeler ve Destek

Hasan Arat ve Hüsnü Özyeğin, Londra'da bulundukları süre içinde Chelsea kulübü yöneticileriyle bir araya geldi. Özellikle transfer konularının ele alındığı bu görüşmede, Beşiktaş'ın yaz transferinde güçlü bir performans sergilemesi için destek talep edildi.

Transferde Öne Çıkan Oyuncuların Durumu

Arat'ın Chelsea kulübüyle görüştüğü iddiaları gündeme gelirken, özellikle sezon sonunda takımdan ayrılması planlanan oyuncuların durumu merak konusu oldu. Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan isimlerin yanı sıra kiralık gönderilen futbolcular da transfer spekülasyonlarını beraberinde getiriyor.

Chelsea'de fazla yer bulamayanlar:

Cesare Casadei (Leicester'de kiralık oynadı döndü)

Trevoh Chalobah (Bu sezon sadece 8 maçta forma bulabildi)

Nkunku (60 milyon euro'ya geldi ama çok fazla sakatlık yaşadı)

Chelsea'nin kiralık gönderdikleri:

Broja (Fulham)

Maatsen (Dortmund)

Datro Fofana (Union)

Fotospor 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI