Cihat Arslan: Utanç duyulacak bir durum

Akhisarspor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadlede yaşanan kural hatası ile ilgili konuşan Ege temsilcisinin teknik direktörü Cihat Arslan, sorumluluğu kabul etti.

Cihat Arslan, yapılan hatadan utanç duyduklarını da sözlerine ekledi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Akhisarspor ile Beşiktaş arasında yapılan kural hatası ile ilgili açıklamalarda bulunan Cihat Arslan, “Utanç duyduğumuz bir durumdur” ifadesini kullandı. Yapılan hatanın kabul edilemez olduğunu belirten Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, beIN Sports mikrofonlarına yaptığı açıklamada sorumluluk almaya hazır olduğunu belirtti.

SON DAKİKA Akhisarspor Beşiktaş maçında hükmen mağlubiyet tehlikesiAkhisarspor'un sahasında oynadığı Beşiktaş maçında büyük bir hata yaşandı. Akhisarspor, Türkiye FutboL Federasyonu'na sunduğu kadroda 13 yabancıya yer verdi. Kurallara göre 21 kişilik maç kadrosunda 12 yabancıya yer verilmesine izin veriliyor.İlgili Haberi Oku

Cihat Arslan, kural hatası ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Güzel akşama bu durum yakışmadı. Gölge düştü. İdari ve teknik bir hata… Maçın da önüne geçer her şeyin de önüne geçer. Bunun bir sorumlusu olmalı. Teknik olarak biz sorumluluğu alırız. İdari yönden de sorumluluk alacak biri olacaktır. Kadroyu doldurmak için 3 kaleci ve yabancılar derken böyle bir durum yaşadık. Sorumluluğu tabii ki alacağız. Bensem ben, başkasıysa başkası bunun sorumluluğunu öder. Yönetimle oturup konuşuruz. Hesabını veririz. Hatalarla yüzleşip, hatalarla yaşamak zorundasınız. Başkan ve yönetimle değerlendirmek lazım. Maç ile ilgili ne söylesek değeri yok. Bunu taşımak zorundayız sırtımızda. Her şeyin sorumlusu olarak da ben bu hatayı üstlenmek zorundayım. Utanç duyduğumuz bir durum.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI