Cyle Larin direkten döndü

Beşiktaş’ta Antalya kampa öncesinde Cyle Larin’in kamp kadrosuna alınması beklenmezken son anda yapılan değişiklikle Kanadalı golcü kadroya dahil edildi.

Beşiktaş’ta Antalya kampa öncesinde Cyle Larin’in kamp kadrosuna alınması beklenmezken son anda yapılan değişiklikle Kanadalı golcü kadroya dahil edildi. Son anda neler yaşandı da golcü oyuncu listeye eklendi. Detaylar haberimizde ….

Son bir haftadır Antalya kampına gitmeyecek isimler içinde yer alan Larin’in ismi dün sabah saatlerinde de gitmeyen oyuncular arasında yer alıyordu. Öğleden sonra açıklanan listede Kanadalı golcünün listede olduğu görüldü. Yönetimin Vagner Love’u kamp kadrosuna almaması ve göndermek için kesin kararlı olmasından dolayı kadroda Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın’dan başka ileri uçta oynayacak oyuncu kalmadı. Fanatik’te yer alan habere göre devre arasında yapılacak golcü transferinin geç gelme ihtimalinden dolayı yönetim bu futbolcunun kamp kadrosuna alınmasına karar verdi.

Beşiktaş yönetimi, devre arasında bir golcü ile anlaştığı takdirde Larin’i ilk etapta satmaya çalışacak. Satamazsa bir Anadolu takımına kiralık gönderecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI