Cyle Larin Görüşme Odasına

Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Beşiktaş Yönetimi, kazanılan şampiyonluğun mimarlarından Cyle Larin için yeni bir sözleşme hazırladı.

Beşiktaş Yönetimi, kazanılan şampiyonluğun mimarlarından Cyle Larin için yeni bir sözleşme hazırladı. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Kanadalı yıldıza, 3+2 yıllık teklif sunulacak. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, Larin'e talip olan kulüplerden en az 12 milyon Euro istiyor.

Geçtiğimiz sezon çıktığı 45 maçta 23 kez rakip fileleri havalandıran, 6 da gol pası veren Cyle Larin'e yeni sözleşme... Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan Kanadalı yıldız ile masaya oturma kararı aldı. Önümüzdeki yıl serbest kalacak olan 26 yaşındaki forvete, ilk etapta teklif edilecek olan sözleşmenin 3+2 olacağı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca yıldız futbolcunun menacerinden son gelen haberlere göre, Larin'in bu sözleşmeye sıcak baktığı bildirildi.

Serbest kalma maddesi

Bu arada Kanadalı oyuncu için yurt dışından gelen tekliflerin olduğu belirtildi. Kara Kartal'ın, Larin için en az 12 milyon Euro istediği bildirildi. Yapılacak yeni sözleşmede de 26 yaşındaki oyuncuya serbest kalma maddesinin eklenmesi beklenirken, rakamın ise yine 12 milyon Euro bandında olacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI