Cyle Larin İçin Geliyorlar

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş'in geçen sezonu çifte kupayla kapamasında büyük payı olan Kanadalı Cyle Larin hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesinde son yılına giren ve ocak ayından itibaren başka takımlarla bonservis ücreti olmadan imza atabilecek futbolcu için Fransa'dan teklif geldi.

Fransa'dan 3 kulüp 

Fransa'nın köklü kulüpleri Marsilya, Bordeaux ve Rennes'nin menajerler aracılığıyla nabız yokladıkları öğrenildi. Bedelsiz gitmesindense iyi bir teklif gelmesi halinde Larin'i satmak isteyen siyah beyazlılar 8 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Sergen Yalçın yıldızı parladı 

Geçen sezon başında gönderilmesi düşünülen Larin, Sergen Yalçın döneminde tam bir patlama yaşamıştı. Kanadalı oyuncu Süper Lig'de 38 maçta 19 gol, 6 asistle oynadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 maçta 3 gol atan futbolcu, Şampiyonlar Ligi elemelerindeki tek maçtaki 1 golü de  kaydetmeyi başarmıştı. Larin, Kanada Milli Takımı ile çok başarılı performans sergiledi. Dünya Kupası elemelerinde oynadığı 6 maçta, 7 gol atan oyuncu Gold Cup'ta ilk 3 karşılaşmada 3 kez topu ağlara yollamayı başardı. ABD maçında sakatlanan oyuncu turnuvanın geri kalanında forma giyemedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI