Cyle Larin kızdırdı

Cyle Larin'in Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti.

Beşiktaş’ta yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı parasını alamayan oyunculardan Cyle Larin’in kulübü FIFA’ya şikayet ettiği ortaya çıktı. Geldiği günden beri beklenen performansı bir türlü ortaya koyamayan Kanadalı golcü, devre arasında satış listesine konmasına rağmen kampta gösterdiği başarılı performanstan dolayı Şenol Güneş tarafından kadroda tutulmuştu.

Cyle Larin satılacak

Yenişafak’ta yer alan habere göre bu sezon 21 karşılaşmada forma giyip 4 gollük performans sergileyen genç oyuncunun, kulüpteki ekonomik krizden nasibini almasının ardından soluğu FIFA’da aldığı ortaya çıktı. Form grafiğiyle beklentilerin altında kalan Larin’e son olarak Mart ayında 600 bin Euro ödeme yapıldığı, 1 Nisan’da hesabına yatırılması gereken diğer 600 bin Euro’luk alacağını tahsil edememesi sonrasında kulübe ek olarak ihtar çektiği belirtildi.

Süper Lig’de bazı kulüpler talip

Kanadalı futbolcunun, bu ay sonuna kadar ödeme alamaması durumunda sözleşmesini tek taraflı fesh edebileceği iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş Kulübü’nün, Larin’in alacaklarını ödeyip sezon sonunda bu ismi transfer listesine koyacağı konuşuluyor. Larin’e sadece Süper Lig’den birkaç kulübün talip olduğu ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI