Cyle Larin'in menajeri İstanbul'a çağrıldı

Beşiktaş’ta geçen sezon devre arasında kadroya katılmasına rağmen bir türlü istenileni veremeyen Cyle Larin hakkında karar verildi

Beşiktaş’ta geçen sezon devre arasında kadroya katılmasına rağmen bir türlü istenileni veremeyen Cyle Larin hakkında karar verildi. Yönetimin bu oyuncuyu devre arasında kiralamak istediği ifade ediliyor.

Verilen şansları kullanamadı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in kendisine verilen şansı değerlendirmeyen golcü oyuncunun kiralanmasını istediği belirtildi. Güneş’i yönetime Larin için ‘Yerine bir forvet oyuncusu alınsın ve en az bir buçuk yıllık kiralansın’ şeklinde yönetime rapor verdiği yönetimin de bu raporu onayladığı öğrenildi.

Cyle Larin’in menajeri İstanbul'a çağrıldı

Beşiktaş yönetiminin Kanadalı golcünün menajerini İstanbul’a çağırdığı ve devre arasında kendilerine bulup bulmalarını deklare ettiği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI