Dalot'tan Beşiktaş mesajı

Manchester United'ın Portekizli savunma oyuncusu Diogo Dalot'tan çarpıcı sözler...

Diogo Dalot: "Fernando Santos Harika Bir Hoca" ve "Türkiye Maçı Zor Geçecek"

Manchester United'ın Portekizli savunma oyuncusu Diogo Dalot, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamalarda Fernando Santos'un teknik direktörlüğü ve Avrupa Şampiyonası'ndaki Türkiye maçı hakkında görüşlerini paylaştı.

Fernando Santos'un çalışma şekli hakkındaki soruya yanıt veren Dalot, "Bence gerçekten çok iyi bir hoca. Fernando Santos'a çok müteşekkirim. Kendisi bana birçok kez şans verdi. Benim için bir rüyanın gerçekleşmesini sağladı. Onun için en iyisini diliyorum. Beşiktaş taraftarlarının da ne kadar ateşli ve iyi olduklarını biliyorum. Umarım her şey güzel olur" şeklinde konuştu.

Türkiye ile aynı grupta olmalarının hatırlatılması üzerine Dalot, Türkiye maçının zor geçeceğini belirterek, "Bizim için çok zor olacak. Daha önce birçok kez karşılaştık, bunların hepsi zorluydu. Önemli bir turnuvada bizim için zorlu bir rakip. Ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır. Çok iyi motive olacaklardır" dedi.

Diogo Dalot, bu sezon Manchester United formasıyla 38 maçta süre aldı, 2 gol attı ve 3 asist yaptı.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI