Damada sert tepki

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Lucien Arkas'ınr damadı olarak ün salan Onur Göçmez'e sert tepkide bulundu.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Lucien Arkas'ınr damadı olarak ün salan Onur Göçmez'e sert tepkide bulundu. 

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın fotoğrafını paylaşıp ve "Beşiktaş duruşu!" notunu düşmüştü. Göçmez, Siyah-Beyazlı yönetime tepkisini bu paylaşımla göstermişti. Başkan Çebi'den bu paylaşıma büyük tepki geldi...

“Keny konusunda Bandırma başkanı, paylaşımıyla ayıp etti”

Yapılacak olan Divan Kurulu seçiminde tarafsız olduğunu ifade eden Çebi, “1 oyum var, tarafsızım. Taraf olmayı da doğru bulmuyorum. Kurullar bizimle beraber çalışması gereken, bizi silkelemesi, eleştirmesi gereken yerler” dedi.

Damat Onur'a sert tepki 

Keny transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili de konuşan Çebi, ünlü iş insanı Lucien Arkas'ın damadı Onur Göçmez için, “Keny konusunda prensipte anlaştık ama 1-2 futbolcumuzun ayrılması durumunda transferi yapabileceğimizi söyledik. Yaptığı paylaşımla ayıp etti. Çok kıymetliyse oyuncusu başkasına satsın. Bulabilse zaten bizi beklemez. Nasıl bir para istemişse, önce kendi fotoğrafını koysun yaptığı paylaşıma. Ceyhun Kazancı ‘Nkoudou’nun gitme durumu var, giderse Keny’yi alabiliriz’ dedi. O günden beri beklemiyor da, ne diye kalkıp fotoğraflı paylaşım yapıyor. Ben kendisini muhatap almıyorum. zaten tanımıyorum bile. Kendisini Beşiktaşlı olarak tanıtıyor bu arkadaş. Oyuncu satarken Beşiktaşlılığından bahsetmiyor ama onun oyuncusunu satın almadığımız zaman Beşiktaşlılığı ortaya çıkıyor” diyerek tepki gösterdi. 

KPMG raporunu camianın istediğine de dikkat çeken Çebi, “KPMG raporunu Beşiktaş camiası istemiştir. Benim özelim ve şahsımla ilgili bir olay değildir bu rapor. Raporun içinde adı geçenlerden, bunu bu şekilde algılayanlar var. Bu süreci sekteye uğratmak için yaptıkları çalışmalar var. Ama bana verecekleri zararlarla beni durduramazlar” dedi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son olarak Bolu’daki tesisle ilgili olarak “Bolu’daki proje Beşiktaş’a çok zarar verecek bir proje. Bu projeden kurtulmamız lazım. Sözleşmede ağır maddeler var” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI