Dele Alli: Dinle Frank!

Beşiktaş'ın sezon başında beklenmedik Everton'dan Dele Alli'yi transfer etmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Beşiktaş'ın sezon başında beklenmedik Everton'dan Dele Alli'yi transfer etmesi büyük yankı uyandırmıştı. Uzun süredir formsuzluğu nedeniyle İngiltere Milli Takımı'ndaki formasını kaybeden Dele Alli'nin Beşiktaş sayesinde eski günlerine döneceği düşünülüyor. Paul Robinson, Dele Alli'nin Beşiktaş'ta istediği şansı bulacağını ve eski formuna kavuşacağını iddia etti.

İngilizler Beşiktaş’a kiralık olarak gelen Dele Alli’den umudunu kesmedi. Paul Robinson, Dele Alli'nin Everton'da daha uzun vadeli bir geleceği olduğu konusunda iddialı ifadeler kullandı. Football Insider'a konuşan eski Tottenham ve İngiltere Milli Takım  kalecisi, 26 yaşındaki oyuncuya Goodison Park'ta "adil bir fırsat verilmediğini'' iddia etti.

Robinson, Everton teknik direktörü Lampard'a; ''Dinle, Frank'in onu imzalamasının bir nedeni var. Onu Tottenham'dan alınmasının bir nedeni var. İçinde bir şey görüldü. Dele Alli'ye henüz adil bir fırsat verildiğini düşünmüyorum. Everton geçen yıl düşmemek için mücadele eden bir takımdı. Bu durumda çok çalışan oyuncular ararsınız ve sağlamlık ararsınız. Frank onların sağlam ve yenilmesi zor olmalarını istedi. Dele öyle bir oyuncu değil. Yedek kulübesinde ne kadar çok oturursa, kendine olan güveni için o kadar kötü olur. Gidip Türkiye'de oynaması ona yardımcı olacaktır. İngiliz medyasının ilgi odağı olmaktan çıkacak'' ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A KİRALIK OLARAK GELDİ

Henüz 26 yaşında olan ve bir zamanlar bonservisine 100 milyon Euro değer biçilen Dele Alli, bu sezon kiralık olarak Beşiktaş'a geldi. Beşiktaş'ın İngiliz oyuncunun bonservisini alma opsiyonu da bulunuyor. Siyah beyazlılar, 6 milyon Euro karşılığında Dele'nin bonservisini Everton'dan alma hakkına sahip durumda.

GOLLE TANIŞTI

Dele Alli, uzun süren suskunluğunu ise Beşiktaş formasıyla bozdu. Beşiktaş'ın deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol atan Dele Alli, daha sonra ise sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldı.

FENERBAHÇE DERBİSİYLE DÖNÜYOR

Beşiktaş'ta hafta sonunda oynanacak derbi öncesinde Dele Alli'den müjdeli haber geldi. Takımın idmanlarını kaçırmayan Dele Alli, Valerien Ismael tarafından derbide 11'de görevlendirilecek. Dele Alli'nin de Fenerbahçe maçında oynamak için sabırsızlandığı kaydedildi.

GOL SEVİNCİ VE OJELERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Dele Alli'nin futbolu dışındaki en dikkat çekici yanı ise tırnaklarına sürdüğü ojeleri. Sürekli farklı oje modelleri deneyen Dele Alli, ayrıca gol sevinçleriyle de dikkat çekiyor. İngiliz futbolcu, Beşiktaş'ta da farklı gol sevinçleri yapmayı planladığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI