Dele Alli için formül bulundu

Beşiktaş'ta bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Dele Alli için formül bulundu. İşte detaylar...

Son dakika Beşiktaş haberleri...  İngiliz futbolcu Dele Alli, Beşiktaş'ta gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratıyor. 26 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu kullanılmayacak. Dele Alli'nin bonservisini elinde bulunduran Everton'da teknik direktör Lampard ile yolların ayrılmasının ardından flaş bir gelişme yaşandı. Ada ekibinde yaşanan gelişmenin Dele Alli'nin kariyerini olumlu etkileyeceği ifade edildi. İşte detaylar... (BJK HABER TRANSFER)

Beşiktaş'ın büyük umutlarla Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, beklenen performansı sergileyemedi.

Siyah-beyazlıların satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği 26 yaşındaki futbolcu, Everton'a geri dönecek.

DELE ALLI İÇİN UMUT IŞIĞI!

İngiliz ekibinde teknik direktör Frank Lampard ile yolların ayrılması sonrası sonrası hoca adayları üzerinde çalışmalar sürüyor.

The Athletic'in son dakika haberine göre; Marcelo Bielsa, Everton yönetiminin 1 numaralı tercihi olarak belirlendi. Beşiktaş'ta da iyi bir grafik çizemeyen Dele Alli için Marcelo Bielsa'nın büyük bir şans olduğu vurgulandı.

Bielsa'nın Leeds'te form durumu iyi olmayan oyuncuları zirveye taşıdığının hatırladığı haberde, deneyimli hocanın oyun yapısının Dele Alli'ye uygun olduğu belirtildi.

"POCHETTINO BIELSA'DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİ"

Dele Alli'nin Tottenham'da Pochettino ile birlikte performansında zirveye çıktığı kaydedildi. Pochettino'nun da yöneticilik becerilerinin çoğunu Bielsa'dan öğrendiği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI