Demba Ba, Ali Ece'yi kızdırdı

Demba Ba'nın Başakşehir'deki performansı futbol yorumcusu Ali Ece'yi kızdırdı.

Başakşehir formasını 1 buçuk sezondur başarıyla terleten ve sakat olduğu gerekçesiyle Beşiktaş'a transferi o dönem gerçekleşmeyen Demba Ba'nın müthiş performansıyla Ali Ece eleştiride bulundu. Ligin 30. haftasında Antalyaspor ağlarına muhteşem bir gol atan ve fizik gücünü kullanarak kendini herkese hayran bırakan Demba Ba hakkında yorumlarda bulunan Ali Ece, "Demba Ba hani sakattı ya. Beşiktaş yönemi o raporu doktorlar dizisinden mi aldı, nasıl oldu o iş yani?" sözleriyle Fikret Orman yönetimini eleştirdi.

Ali Ece, Başakşehir formasıyla bu sene fırtınalar gibi esen 35 yaşındaki tecrübeli golcü Demba Ba'ya övgüler yağdırdı. Ali Ece, 1.5 yıl önce Demba Ba transferini gerçekleştirmeyen Fikret Orman, yönetimini sert bir dille eleştirdi. Ece, "kim o doktor? Nasıl sakat bu adam, hani bir sene daha oynayamazdı? Büyük iş başarıyor. Doktorlar dizisinden mi aldınız raporu?" ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI