Denetim Kurulu Uyuma... Beşiktaş Üyeliği Ayağa Düştü!

Beşiktaş'ta dernekler ayağa kalktı... Genel kurul üyeleri 'Bu kadar da olmaz!' diyerek isyan etti.

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş'ta dernekler ayağa kalktı... Genel kurul üyeleri 'Bu kadar da olmaz!' diyerek isyan etti.  

Beşiktaşlı derneklerin isyanı 

Beşiktaş'ta son günlerde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Yönetimi sezonun bitimiyle birlikte yandaş derneklerle şampiyonluk kutlamaları yapıyor. Bu kutlamalar sırasında yöneticilerin ellerindeki üyelik formlarını üye olmayanlara dağıtmaları dikkatlerden kaçmıyor.  Davetlilerin masalarını tek tek ziyaret eden Beşiktaşlı yöneticilerin, "Bedava üyelik fırsatını kaçırmayın" sözlerinin tepki topladığı öğrenildi. 

Çebi yönetiminin yandaş dernek üyelerinin eş, dost, akrabalarını ücret almadan üye yaptığı iddiası Beşiktaş camiasında bugünlerde en çok konuşulan konuların başında geliyor. 

Bu yaşanan durumu gözlemleyen Beşiktaşlı kongre üyeleri bu durumu Kartalhaber'e şikayet etti. Beşiktaşlı kongre üyeleri, "Yönetim kurulu üyeleri dün resmi siteden üyelik durumlarıyla ilgili uyarılarda bulunup yayınladıkları yeni üyelik formlarını dağıtarak üye olmak istediğiniz eş dost akrabanızı ücretsiz üye yaparız' vaadinde bulunuyorlar. Yönetimin kendine yandaş üye yapma girişimi Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakışmıyor. 2019 yılının ekim ayında o dönemki Fikret Orman yönetimine tepki olarak gelen mevcut yönetim, Orman yönetiminin tüm hata ve yanlışlarını yapıyor" diyerek tepkilerini dile getirdiler.  

Aynı şehirde veya farklı şehirlerdeki yandaş olarak nitelendirilen ve bu üyelik olarak nitelendirilen gelişmeyi öğrenen diğer dernek ve genel kurul üyeleri bu durumun kabul edilemez olduğunu vurgulayarak isyan ettiler. 

Beşiktaşlı kongre üyeleri yaşanan bu gelişmelerle ilgili Denetim Kurulu'nu greve çağırdı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI