Devlet Bahçeli'den Beşiktaş'a Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, derbiye çıkmama kararı alan Beşiktaş'a çağrıda bulunarak, 'Beşiktaş sahadan kaçmamalı' ifadesini kullandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, derbiye çıkmama kararı alan Beşiktaş'a çağrıda bulunarak, 'Beşiktaş sahadan kaçmamalı' dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşılaşmasına çıkmama kararına ilişkin soruya da yanıt verdi. MHP lideri, "Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum. Beşiktaş sahadan kaçmamalı" dedi.

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

"Beşiktaş hata yapmaz. Yapmamalıdır. Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz. Beşiktaş o nedenle kararını değiştirmelidir. Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI