Diego Costa'dan Flaş Karar

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Benfica’nın vazgeçtiği Diego Costa’ya Beşiktaş bir adım daha yaklaştı. 32 yaşındaki tecrübeli forvet, Portekiz ekibine gitme ihtimali kalmayınca Siyah-Beyazlı kulüple ilgili flaş bir karara imza attı. İşte son dakika haberinin detayları...

Oynadığı hazırlık maçlarında gol bölgelerindeki etkisizliği fazlasıyla göze çarpan Beşiktaş, forvet transferinde Luuk de Jong ve Diego Costa'yı listesinin başında tutuyor.

İki aydır pazarlık yapılan ancak rakamsal konularda henüz anlaşmaya varılamayan Costa, istediği rakamda indirime giderek siyah-beyazlı takıma doğru bir adım daha attı.

Daha önce 3.5 milyon Euro talep eden 32 yaşındaki futbolcu, kendisiyle ilgilenen Benfica'nın Yaremchuk'u alarak forvet transferini kapatması sonrası istediği garanti parayı 3 milyon Euro'ya düşürdü.

CHELSEA'DEKİ İLK GOLÜ FENER'E
16 yaşına kadar sokak futbolu oynayan Diego Costa, kariyeri boyunca Portekiz, İspanya ve İngiltere gibi üst düzey liglerde forma giydi. Yıldız futbolcu, Chelsea'deki ilk golünü ise 8 Ağustos 2014 tarihinde Fenerbahçe'ye Soma adına düzenlenen özel turnuvada atmıştı.

DANIELLE YENGE İŞİ BİTİRDİ
Bu arada Beşiktaş'ın 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı Alex Teixeira konusunda eş sorunu yaşandığı ortaya çıktı.

Brezilyalı 10 numaranın hayat arkadaşı Thais Cristina'nın Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı öğrenilirken, bu noktada Josef de Souza'nın eşi Danielle Araujo'nun devreye girdiği kaydedildi.

Danielle'nin, ailecek görüştükleri Thais'e Türkiye ve İstanbul'dan övgüyle bahsederek ikna ettiği belirtildi. Josef de Souza da Alex'le bire bir temasa geçerek bu transferde aktif rol oynamıştı.

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI